Gay Tantra, Yoga & Massage

 
Tantra på Sanskrit betyder Ekspansion af energi - i weekenden d. 20. - 22. april kan du fordybe dig i sanselig Tantra, Yoga & Massage i smukke fredfyldte omgivelser på Langeland. En mulighed for at udforske dybere former for afslapning og medmenneskelig kontakt og intimitet.

Bjørn Marcus, uddannet danser og Yogalærer (E-RYT500) har undervist i nøgen og påklædt Yoga verden over siden 2013. Fokus på teknik, vejrtrækning og nærvær for at skabe plads til ny energi og give slip.

Sukkerfabrikken på Langeland har hørt under Tranekær Slot, som er nærmeste nabo i den lille idylliske landsby. Hyggelige stilrene værelser og dejlig økologisk vegetarisk mad, udgør perfekte rammer for afslapning og sjælero.

WEEKENDENS PROGRAM INDEHOLDER:

TANTRA YOGA & MEDITATION
Gennem Partner Yoga & vejrtræknings øvelser udforsker vi vores indre, tanker og mønstre. Vi vækker ny energi og mulighed for udvikling, uden tøj og uden krav eller forventning.

NØGEN YOGA
Start dagen med blid og opløftende Hatha Yoga træning med fokus på holding, udrensning og balance mellem krop og sind. Egnet for alle niveauer.

MASSAGE WORKSHOP
Vejledning i at give og modtage massage, med teknik og intuition. Skab kontakt og energi med praktiske massage øvelser og partner arbejde som du kan arbejde videre med derhjemme.

BERØRING I BEVÆGELSE - WORKSHOP
Denne workshop udforsker vores muligheder for at bruge kroppen til at kommunikere, hvordan vi forholder os til vores krop og andres, uden tøj og uden krav eller forventning.

YOGA NIDRA
En form for guided meditation der har vist sig effektiv til at reducere stress, spændinger, angst og søvnløshed.

FORPLEJNING
Fredag: aftensmad 18:00
Lørdag: frokost 12:30 & aftensmad 18:00
Søndag: brunch 11:00
Frisk varieret vegetarisk buffet med økologi, bæredygtighed og velvære i centrum.

PRISER
Med overnatning i dobbeltværelse: 2895:- /person
Med overnatning i enkeltværelse: 3295:-
Merpris ved leje af sengelinned & håndklæde 200:-

KONTAKT
Bjørn Marcus - +45 26468050 eller byogadk@gmail.com

MERE INFORMATION
Bjørn Marcus: BYoga Nude Retreats
Facebook: AeroYoga & Mahi Yoga KT

Velkommen tilbage til dig selv,
Namaste

Location