Fri Fredag! Ziggy Stardust and the Spiders from Mars

 

DAVID BOWIE-KLASSIKER – FRI ENTRÉ – FYRAFTENSØL

Tyvstart weekenden med god musik, kolde kvalitetsøl og glade vibes i Cinematekets pop-up bar. Her inviterer vi på udvalgte fredage til koncertoptagelser med kendte pop- og rocknavne på tre lærreder på én gang! Den 9. juni byder vi på legendarisk glamrock med kongen over alle popkamæleoner, David Bowie.

Vi er i Hammersmith Odeon Theatre, London, juli 1973. Bowie overrasker sit band og en totalt pakket koncertsal med budskabet om, at dette er hans sidste show som alter egoet Ziggy Stardust. Mesterdokumentaristen D. A. Pennebaker var hyret til at lave en kort optagelse af koncerten, men besluttede at skyde en hel film i stedet. Han indfangede en rockpersona, som ikke siden har fundet sin mage. Charmerende kejtet og mystisk dragende backstage, men sprængfuld af energi på scenen, hvor han hvirvler sig gennem hits fra LP'erne 'Aladdin Sane', 'The Man Who Sold the World', 'Hunky Dory' og selvfølgelig konceptalbummet over dem alle, 'Ziggy Stardust and the Spiders from Mars'.

Oplev filmen på to lærreder i Asta Bar, mens du hygger dig med en fyraftensøl – eller nyd den i stort format i biografen ved siden af baren. Der er fri entré og fri bevægelighed.

16.00: Baren åbner med DJ og god øl m.m. til venlige priser
17.00: 'Ziggy Stardust and the Spiders from Mars' kick-off
18.30: Tak og god aften!

-------------------------------------
PRAKTISK INFORMATION
-------------------------------------
Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, Kbh K
Tid: 9. juni 2017 - 9. juni 2017
Billetbestilling ikke nødvendig

Location

More events in Copenhagen